Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : 0 332 712 38 86
WEB https://ereglibilsem.meb.k12.tr
Adres : BOYACIALİ MAH. 90014. SK. NO: 12 EREĞLİ / KONYA
VİZYON : Hedef kitlesindeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını proje odaklı çalışmalar yapılarak sağlamak.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün veya özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere proje odaklı, yaşantısal bir eğitim vermek.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Tekli
Servis : Özel Servislerle
Ulaşım : MİNİBÜS-OTOBÜS VASITASIYLA.
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri : Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2019-2020 eğitim öğretim yılında enel Yetenek alanında bireysel değerlendirmeye alınan öğrenciler için taban puan tüm sınıf düzeyleri için 130, Resim yetenek alanında bireysel değerlendirmeye alınan öğrenciler için taban puan tüm sınıf düzeyleri için 90, Müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeye alınan öğrenciler için taban puan tüm sınıf düzeyleri için 70 olarak belirlenmiştir.
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .